Bakkersbelang wordt Mercurius

Het is zover! Zoals op de laatste editie van Bakkersvak en IJs-vak al aangekondigd, gaan alle activiteiten van Bakkersbelang voortaan verder onder de naam "Mercurius".

Onder de naam " Mercurius, verzekeren met versgarantie" gaan we vol vertrouwen de toekomst in en kunnen we ons nog beter profileren in alle vers-sectoren. Natuurlijk blijven we voor u dezelfde partner met de bekende dienstverlening en het persoonlijke contact dat u van ons gewend bent. Voor u als klant van Bakkersbelang verandert er niets. Maar door deze wijziging kan er (nog) efficiënter worden gewerkt, worden kosten bespaard en blijven de ondernemers profiteren van de betaalbare premies voor zowel de zakelijke als privé verzekeringen.
In meer dan 100 jaar heeft Mercurius zich ontwikkeld tot dé verzekeraar in de versbranche. Als specialist in onder andere de bakkersbranche weten we wat de risico's zijn voor u als ondernemer, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u tegen dit alles kunt doen. Want met de juiste maatregelen kunt u de kans op een bedrijfsrisico vaak al aanzienlijk verkleinen. Wij helpen u om hier slim mee om te gaan. Van praktische tips tot scherp geprijsde verzekeringen op maat.

Zit je in vers? Dan zit je bij Mercurius!

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws
Datum: 23-09-2023

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12