Bakkersbelang maatwerk werkgever

Maatwerk

Verzekeringen op maat voor (banket-)bakkers en bakkerijen

Bakkersbelang heeft met verschillende verzekeraars afspraken over gunstige tarieven en speciale voorwaarden. Daarnaast hebben we in samenwerking met verzekeraars ook eigen producten ontwikkeld. Zo hebben we een eigen ziekteverzuimverzekering (CAO-proof) en arbeidsongeschiktheidsverzekering, afgestemd op de bakkersbranche. Zo weet u dat u als (banket-)bakker optimaal verzekerd bent.

Risicospecialist binnen de bakkersbranche

Als specialist in de bakkersbranche, weten we wat de specifieke risico’s zijn binnen bakkerijen, wat de financiële consequenties zijn en wat u kunt doen om de kans op deze risico’s zoveel mogelijk te verkleinen. Hierdoor krijgt u met onze grondige risicoanalyses en heldere adviezen altijd maatwerk voor uw bakkerij.

Unieke persoonlijke service

We kennen u persoonlijk, we kennen uw winkel en/of bakkerij en we kennen uw branche. We komen bij u langs voor een intakegesprek en we zijn er ook als u schade heeft. Kortom, we weten we wat u bezighoudt, we zijn er voor u op de momenten dat u ons nodig heeft en we helpen u om zo goed mogelijk te ondernemen. Met deze service zijn we uniek in de Nederlandse bakkersbranche!

Wilt u ook dienstverlening op maat voor uw (banket-)bakkerij?

Neem dan contact op met een adviseur in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op (033) 247 5566.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12