Bakkersbelang aanwezig op BakkersVak/Ijsvak

Man wijzend naar jou
Nieuws
Datum: 28-02-2023

VERS!
Dat is het overkoepelende thema van Bakkersbelang deze Bakkersvak/IJsvak beurs.
Van 5 tot en met 7 maart zijn we aanwezig in de Evenementenhal Gorinchem op standnummer J140. Bestel eenvoudig gratis entreekaarten
voor jou en je medewerkers via de link onderaan deze mail. We hebben veel te vertellen, een bezoek aan onze stand is dan ook zeker de moeite waard!

Vers van de pers
We brengen deze beurs groot nieuws! Wat het is houden we nog even geheim, hiermee verrassen we je graag in de stand. Kom je bij ons langs?

Doe de vers-check
Hoe vers zijn jouw verzekeringen? We nodigen je uit om daar achter te komen! We zijn niet voor niets de verzekeraar met versgarantie.
Doe samen met één van onze accountmanagers de vers-check en zie direct hoe jouw verzekeringen ervoor staan. We praten je dan gelijk bij
over de laatste trends en ontwikkelingen.

Win zo’n mooie citruspers/juicer
Jij bent een echte versspecialist. Zet je kennis in bij ons Vers of Fake spel en maak met jouw deelname kans op een citruspers/juicer! Bezoek onze stand en doe mee!

Bakkersbelang nodigt je graag uit voor Bakkersvak/IJsvak. Bestel via deze link uw gratis kaarten voor de beurs, gehouden van 5 tot en met 7 maart in Gorinchem.
Je bent van harte welkom! Tot ziens in onze stand J 140

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12