Schadebehandelaar

Wij, Mercurius Schadeverzekeringen, zijn op zoek naar een schadebehandelaar.

Als schadebehandelaar ben je samen met jouw collega's van de afdeling verantwoordelijk voor de behandeling van alle binnenkomende schademeldingen. Je coördineert van begin tot eind de gehele afhandeling van de schadeaanvraag voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Wanneer alle informatie binnen is om de claim te beoordelen, kijk je of de schade gedekt is en zorg je voor een correcte afhandeling richting relaties en overige partijen. Je hebt in deze functie veel contact met onze relaties evenals met verzekeraars en andere betrokken partijen.

Vaardigheden

Om van start te kunnen gaan als schadebehandelaar is het belangrijk dat je in het bezit bent van enige ervaring in het behandelen van schades. Afgestemd op je ervaring stellen we een takenpakket voor je samen, waarin ruimte zit voor ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk gebied.

Wat wij bieden

Behalve gezellige collega's, een goede werksfeer en een fijne werkomgeving kun je rekenen op een passend salaris volgens de cao voor het verzekeringsbedrijf en minimaal 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie en dit wordt binnen ons bedrijf o.a. gestimuleerd door het volgen van vakgerelateerde opleidingen.

Wat wij vragen

Om te kunnen starten als schadebehandelaar herken je jezelf in het volgende;

  • Een afgeronde opleiding WFT Basis, Schade Particulier en Zakelijk.
  • Je hebt affiniteit met de verzekeringsbranche.
  • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig.
  • Je bent pro-actief, ondernemend en hebt ambitie.

Wie zijn wij

Mercurius is een landelijk werkende en zelfstandige verzekeringsmaatschappij met 35 medewerkers. Wij adviseren het midden- en kleinbedrijf, met name de bakkerij-, slagerij- en groentewereld, op het gebied van schade- en levensverzekeringen.

Ben je enthousiast geworden en ben jij de schadebehandelaar die wij zoeken? Neem dan contact op met Bert van de Geest (Hoofd binnendienst), tel. 033-2475555 of b.v.d.geest@mercuriusnv.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.