Relatiebeheerder

Wij, Mercurius Schadeverzekeringen, zijn op zoek naar een relatiebeheerder.

Als relatiebeheerder bij ons ben je de kracht achter de accountmanager. Je bent sparringpartner voor je collega's en onderhoud het contact met relaties en verzekeringsmaatschappijen. Je zal zelf telefonische update- en nazorg gesprekken voeren met relaties. Daarnaast maak je ook offertes en bespreek je deze met de accountmanager of met de klant.

Vaardigheden

Als relatiebeheerder is het belangrijk dat je goed aanvoelt wat de behoefte van een klant is. Als je deze signaleert, dan ben je niet bang om hierop in te spelen en advies te geven. Jij begrijpt waarom een klant voor ons kiest en kan dit verschil maken. Als relatiebeheerder ben je vraagbaak en daarom zorg je ervoor dat je productkennis altijd actueel is en je op de hoogte bent van de bewegingen in de markt. Om te kunnen adviseren is het belangrijk dat je in het bezit bent van een WFT basis, WFT particulier en WFT zakelijk.

Wat wij bieden

Behalve gezellige collega's, een goede werksfeer en een fijne werkomgeving kun je rekenen op een passend salaris volgens de cao voor het verzekeringsbedrijf en minimaal 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie en dit wordt binnen ons bedrijf o.a. gestimuleerd door het volgen van vakgerelateerde opleidingen.

Wat wij vragen

Om te kunnen starten als relatiebeheerder herken je jezelf in het volgende;

  • Een afgeronde MBO opleiding.
  • Je hebt WFT Basis, Schade Particulier en Zakelijk.
  • Je hebt affiniteit met de verzekeringsbranche.
  • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig.
  • Je bent pro-actief, ondernemend en hebt ambitie.

Wie zijn wij

Mercurius is een landelijk werkende en zelfstandige verzekeringsmaatschappij met 35 medewerkers. Wij adviseren het midden- en kleinbedrijf, met name de bakkerij-, slagerij- en groentewereld, op het gebied van schade- en levensverzekeringen.

Ben je enthousiast geworden en ben jij de relatiebeheerder die wij zoeken? Neem dan contact op met Bert van de Geest (Hoofd binnendienst), tel. 033-2475555 of b.v.d.geest@mercuriusnv.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.